• Kush e nxeh Meden më shumë se gruaja?

  • March 22, 2019 23:00

  Po, ka shumë njerëz që përherë e kanë ftohtë, diçka të atillë që gjithmonë e kanë nxehtë, madje edhe kur temperaturat janë në minus. Meda, është në kate...

 • Digjet autobusi në rrugën Zhur – Prizren

  • March 22, 2019 23:00

  Rreth orës 22:00 të mbrëmjes, ka shpërthyer në flakë autobusi në rrugën Zhur – Prizren, por fatmirësisht askush nuk është lënduar, na njoftojnë dëshmitarë nga vendi i n...

 • Anita dhe Lola marrin malin së bashku

  • March 22, 2019 22:32

  Zakonisht thonë se dy kunata nuk mund ti shohësh kurrë bashkë, por kjo nuk qëndron për gratë e vëllezërve Haradinaj. Anita dhe Lola Haradinaj, shfaqen ç...