• Prej sot mund ta bëni edhe këtë në WhatsApp

  • November 18, 2018 20:00

  Por, nëse jeni duke përdorur një Android, ju mund të shprehni gjithë kreativitetin tuaj duke krijuar “sticker-a” të personalizuar në telefonin tuaj. Kjo risi vjen...

 • Skicat që e shfaqin Genesis G90 2020 (Foto)

  • November 18, 2018 00:00

  Pamjet e plotë të G90 do ta shohim më 27 nëntor Genesis ka bërë përgaditjet e duhura, që t’i shpalosë ndryshimet e modelit G90 që vjen i rifreskuar më 2020, transmeton Te...

 • Ky është Jeep Gladiator 2020 (Foto)

  • November 15, 2018 20:30

  Pritjes i japin fund, imazhet e rrjedhura dhe disa detaje Në fillim të javës, ishte bërë e ditur se Scrambler i ri, do ta ketë emrin Gladiator, transmeton Telegrafi....