• Rifreskohet Porsche Macan (Foto)

  • October 03, 2018 10:00

  Pjesët dalluese i kanë mbetur të njëjta, vetëm se crossoveri Macan është rifreskuar që të jetë edhe për një kohë në treg Para disa muajsh, Mercedes ka bërë të ditur se ka...

 • A keni probleme me Instagram? Ja çfarë po ndodh

  • October 03, 2018 08:00

  Miliona përdoruesve në të gjithë botën u shfaqej opsioni “5xx server error” duke e bërë të pamundur postimin dhe aksesin në rrjetin social më të popullarizuar. Raporti...

 • iPhone XS ka një problem shumë të madh

  • October 02, 2018 13:31

  Sipas disa llogarive në rrjete sociale si dhe disa forumeve të Apple, disa pajisje nuk po mbushen nëse po futen në rrymë në “sleep mode”, që do të thotë se ekrani është i fikur....