• Boeing sjell taksinë fluturuese pa shofer

    • January 28, 2019 12:31

    Mjeti fluturues u ngrit në ajër për një periudhë të shkurtër dhe u lëshua me sukses në tokë, ndërsa brenda tij ndodhej një kukull e madhësisë së një njeriu mesatar. Pajisja koma...

  • Mesazhet e Instagram tashmë janë më të sigurta

    • January 28, 2019 07:00

    Sipas një raporti të Nju Jork Times, gjiganti i medias sociale është duke punuar në një infrastrukturë për tre aplikacionet të cilat do të mund ti flasin njëri tjetrit....