• Robotët do të zëvendësojnë edhe mjekët

  • December 16, 2018 20:31

  Ai do mund të parashikonte sëmundjet para se të fillonin të krijoheshin në organizëm dhe kjo do t'ju shpëtonte. Dhe që te jemi të sinqertë, inteligjenca artificiale ka përparuar...

 • Në shitje vetura e parë e Cristiano Ronaldos

  • December 16, 2018 20:30

  Vetura e parë Cristiano Ronaldos është nxjerrë në shitje dhe duke qenë se lidhet me superyllin portugez të futbollit, është e kuptueshme se çmimi i saj është më i lartë se i një...

 • Ford patenton rripin e ri të sigurisë (Foto)

  • December 12, 2018 23:00

  Kompania ka gjetur një metodë të re, për të mbajtur ngrohtë në dimër Ditë më parë, Ford patentoi rripin që do të mbajë të kapur, tërë pjesën e pasme dhe bagazhin e makina...