• BMW 4 Series, super seria e radhës nga gjiganti BMW

  • February 20, 2019 17:31

  Bora dhe të ftohtit, nuk duket si ambienti i përkryer për një makinë me tavan me mundësi të hapjes, por duket se kjo nuk i sjellë problem prodhuesit BMW, që po sigurohet se 4 Se...

 • Çfarë po e shkatërron telefonin tuaj?

  • February 20, 2019 17:31

  Nëse mendoni se jeni duke u kujdesur shumë mirë për telefonin tuaj, por sërish diçka nuk shkon me të duhet të dini që diku po gaboni. Me siguri jeni duke bërë disa gabime, pa e...

 • WhatsApp sjell ndryshimin që e prisnim të gjithë

  • February 20, 2019 17:31

  Disa rregulla kanë ndryshuar në aplikacionin e preferuar të shumë përdoruesve dhe lajmi është bërë publik ditën e sotme. Tanimë, nuk do të mund të futesh më në një...

 • Adhurues të Golfit, njihuni me Golf 8

  • February 20, 2019 17:31

  VW kishte thyer heshtjen më herët për gjeneratën e ardhshme të Golf-it, duke zbuluar se ka investuar 1.8 miliardë euro në zhvillimin e modelit e tij dhe ka konfirmuar datën e la...