• ​Jeep i ri i zhgënjen në testin e sigurisë

    • December 10, 2018 16:00

    EuroNCAP kohët e fundit ka testuar disa modele të reja ose të ridizajnuara në tregun evropian, ku më së keqi kanë kaluar Jeep Wrangler dhe FIAT Panda. Një organizatë e pa...

  • ​Nissan Juke i ri vjen në verë 2019? (Foto)

    • December 10, 2018 16:00

    Megjithëse fillimisht pritej që gjenerata e re e Juke-s të vijë për blerësit në vjeshtën e këtij viti, premiera e kësaj makine ka më shumë gjasa të ndodhë vetëm në mes të vitit...