• Versioni elektronik i BMW i7, superfuturistik

  • February 09, 2019 17:00

  Sipas “BMWBlog”, pritet që ky model të jetë version elektrik i gjeneratës së ardhshme të Serisë 7. Mësohet se modeli do të ketë motor elektrik që i mundëson ngasje der...

 • Ky telefon nuk mund të hakohet ose përgjohet

  • February 08, 2019 01:00

  “Nuk mund të flasim për detaje teknike, sepse informacioni është i fshehtë. Falë aplikimit të zgjidhjeve teknike dhe teknologjisë së grupit Avtomatika, pajisja është e pamundur...

 • Mercedes shpërblen punëtorët me nga 5000 euro

  • February 07, 2019 13:00

  Për të shpërblyer punonjësit për punën e tyre të vështirë, kompania Daimler, pronari i Mercedes, do të shpërndajë shpërblime deri në 4,965 euro me pagën e tyre në prill. ...

 • Volkswagen prezanton Passatin e ridizajnuar

  • February 06, 2019 22:31

  Pas versionit amerikan të ridizajnuar, edhe Passat-i evropian është ristilizuar. Volkswagen ka "rifreskuar" të gjitha versionet e këtij modeli - një sedan, një karavan dhe varia...