• ​Audi TT RS për 2019 (Foto)

  • February 06, 2019 18:00

  Audi prezantoi TT RS Coupe dhe Roadster të ridizajnuar. Modelet më të fuqishme TT kanë pësuar më pak modifikime të stilizuara, si para dhe prapa, duke përfshirë hyrjet më të mëd...

 • ​BMW i thotë ‘jo’ Serisë 9

  • February 06, 2019 18:00

  BMW ka një linjë të madhe modelesh, por nuk ka ndërmend të zgjerojë më tej, të paktën jo së shpejti. “Mendoj se nuk është e nevojshme Seria 9. Në këtë segment kërkon tre...

 • Chicago Auto Show shënon edicionin e 111-të (Foto)

  • February 06, 2019 12:00

  Panairi i Çikagos së Shteteve të Bashkuara, nuk është më i rëndësishmi  në kalendarin e këtij viti të botës së automobilizmit, por disa prej prodhuesve të mëdhenj, e kanë zgjedh...