• Audi planifikon ta prodhojë veturën-dron pa shofer

    • December 01, 2018 15:00

    Vetura, e quajtur “Audi Flying Taxi Concept”, planifikohet që të prezantohet në Ekspozitën e Dronëve në Amsterdam të Holandës. Ky koncept është tërësisht elektrik dhe mund të vo...