• Parametrat dhe çmimi i Samsung Galaxy S10

  • February 02, 2019 23:31

  Fotot tregojnë se S10 ka gjithë pjesën e sipërme ekran, më shumë se iPhone XR që ka mbuluar një pjesë të vogël për butonin kryesor. Kamera e përparme duket e vendo...

 • Kjo makinë Tesla, ju lë pa fjalë

  • February 02, 2019 01:00

  Megjithëse Tesla Model 3 është një makinë e suksesshme, nuk mund të thuhet se ka dukje aq të mirë, transmeton Telegrafi. As modeli Model S, nuk shquhet për forma më të mira....

 • Tesla Model 3 me dukje krejtësisht tjetër (Foto)

  • February 01, 2019 19:30

  Për të gjithë ata që mendojnë se Model 3, ka dukje të rëndomtë Megjithëse Tesla Model 3 është një makinë e suksesshme, nuk mund të thuhet se ka dukje aq të mirë, transmet...