• Më 31 janar votimi i buxhetit 2019 në Kuvend

    • January 18, 2019 09:30

    Buxheti për këtë vit në shumë prej 2.3 miliardë euro pritet të jetë në votim të dytë në seancën Kuvendit të Kosovës më 31 janar. Këtë e ka bërë të ditur kryetari i Kuvendit të K...

  • Edhe një tjetër autostradë e re në Kosovë

    • January 18, 2019 07:30

    Ende pa përfunduar autostrada që lidh kryeqytetet e Kosovës dhe të Maqedonisë, përkatësisht Prishtinën dhe Shkupin, zyrtarë të Qeverisë së Kosovës paralajmërojnë se gjatë këtij...