• Prezantohet platforma për të drejtën e punës

  • October 22, 2018 10:30

  Bashkimi i Sindikatave të Pavarura të Kosovës (BSPK) ka shpalosur sot platformën mbi organizimin e Projektit “Dialogut bashkëkohorë i shekullit XXI”, iniciuar nga “Energji Plus”...

 • Ndërtimi i ekipit, dobësia më e madhe e Bill Gates

  • October 22, 2018 09:30

  Bill Gates tregon se kur vjen puna për drejtimin e një biznesi dobësia më e madhe e tij është ballafaqimi me çështjet e punësimit dhe çështjet e menaxhimit, se si do të ndërtoni...

 • Fito Iphone X, duke publikuar vetëm një fotografi

  • October 22, 2018 09:00

  Zhvillimi i hovshëm i rrjeteve sociale është duke ndikuar në mënyrë të drejtpërdrejtë në jetën tonë. Sot, ne jemi të prirur që çdo moment intersant të jetës tonë ta ndajnë me fa...

 • Kontratat që po e ‘hanë’ buxhetin e shtetit

  • October 22, 2018 09:00

  Konsorciumi amerikano-turk “Bechtel & Enka” nuk është i vetmi që po kërkon miliona euro nga buxheti i shtetit për mosrealizim të kontratës. Po ashtu kompania “Limak”, e cila...