• Kosova shënon rritje të eksporteve

  • January 03, 2019 14:30

  Edhe në vitin që lamë pas Kosova ka shënuar rritje të eksportit. Në krahasim me vitin 2017 që kishte 289 milionë euro eksport, gjatë vitit 2018 Kosova ka eksportuar mbi 300 mili...

 • VV: Viti 2018 fatal për vdekjet në vendet e punës

  • January 03, 2019 11:30

  Lëvizja Vetëvendosje ka mbajtur konferencë për media në lidhje me pasigurinë dhe vdekjet e punëtorëve në vendin e punës. Në konferencë folën dy nënkryetarët e Lëvizjes Fa...

 • Mali i Zi jep pasaporta në këmbim të investimeve

  • January 03, 2019 09:30

  Investitorët e huaj tani mund të marrin pasaporta malazeze bazuar në investimet në projektet e zhvillimit. Vendimi i qeverisë malazeze mbi “qytetarinë ekonomike” hyri në...