• Hiri i dredhëzës, shfaqë probleme për kultivuesit

  • October 08, 2018 09:30

  Tashmë vegjetacioni është në përfundim për shumicën e kulturave perimore dhe pemëtare, përfshirë edhe rrushin. Rreziku i paraqitjes së sëmundjeve dhe dëmtuesve është në shkallë...

 • Kosova në fazën më të vështirë që nga paslufta

  • October 08, 2018 09:00

  Njohësi i proceseve ekonomike, që për dy mandate ishte kryetar i Odës Ekonomike të Kosovës (OEK), Safet Gërxhaliu, ka thënë se Kosova është para sfidave më të mëdha që nga paslu...

 • LG për tre muaj rrit fitimet me 44%

  • October 08, 2018 09:00

  Gjiganti koreanojugor i pajisjeve elektronike LG, tha se në tre mujorin e tretë të vitit 2018, fitimi operativ i kompanisë është rritur me 44 për qind krahasuar me të njëjtën pe...

 • ETC , 13 Vite pjesë e familjes tuaj

  • October 08, 2018 09:00

  Ishte viti 2005 kur ETC hapi Qendrën e parë Tregtare në qytetin e Pejës . Me punë të palodhshme ndër vite duke ofruar asortimentin më të gjerë , çmimet më të mira dhe shë...

 • Dollari amerikan i fort karshi valutave të tjera

  • October 08, 2018 08:00

  Dollari amerikan mbetet i fortë pasi Kina ndoqi një lehtësim në politikën e brendshme duke lejuar që huani të binte. Në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, të dhënat treguan u shtu...