• Bau Market hap pikën e re në Ferizaj (Video)

    • October 19, 2018 15:30

    Pas pikave të suksesshme të shitjes në Prishtinë, Fushë Kosovë dhe në Drenas, Bau Market ka hapur pikën e saj  të re në qytetin e Ferizajt. Me një hapësirë prej 5 mijë me...