• Sa është i sigurt sektori financiar në Kosovë?

  • October 19, 2018 14:00

  Rritja e shpejtë e kredive nëpër disa segmente, nuk paraqet shqetësim për sigurinë në sektorin financiar, thonë udhëheqës të Bankës Qendrore të Kosovës. Nga Fondi Monetar Ndërko...

 • Fundvit befasues në Petrol Company

  • October 19, 2018 14:00

  Kompania më e njohur në vend për cilësi të derivateve dhe çmime më të lira në treg Petrol Company vjen me ofertën e radhës për klientët e saj besnikë si dhe për të gjithë ata që...

 • Në Podujevë u hap Panairi “Mjalti i Llapit”

  • October 19, 2018 13:00

  Nën organizimin e Komunës së Podujevës, në bashkëpunim me shoqatat e bletarëve llapjanë, sot në Sheshin e qytetit në Podujevë është hapur Panairi tradicional “Mjalti i Llapit”.

 • Kosova ka nevojë për një gjykatë komerciale

  • October 19, 2018 12:30

  Në takimin e ministrit të Drejtësisë, Abelard Tahiri, me kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, është zhvilluar një diskutim me ekonomistë e zyrtarë ligjorë në kua...

 • MTI zë i fuqishëm i prodhuesve vendor në Qeveri

  • October 19, 2018 12:00

  Një delegacion i Aleancës Kosovare të Bizneseve (AKB), i kryesuar nga kryetari Agim Shahini u takuan me ministrin e Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, ku diskutuan për mundë...