• Qeveria miraton Projektligjin për TVSH-në

  • October 19, 2018 09:00

  Qeveria e Kosovës ka miratuar Projektligji për Tatimin mbi Vlerën e Shtuar (TVSH). Ministri i Financave, Bedri Hamza, lidhur me këtë projektligj ka thënë se bizneset do...

 • Vazhdon kampanja “Drejtësia dhe Biznesi”

  • October 19, 2018 06:30

  Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri sot së bashku me kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, marrin pjesë në tryezën e diskutimit në kuadër të kampanjës “Drejtësi...

 • Hamza: S’kam pasur arsye të jap dorëheqje

  • October 18, 2018 20:30

  Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se as që ka menduar dorëheqjen nga kjo pozitë. Dorëheqja e Hamës është përmendur pas vizitës bashkë me presidentin Hashim Thaç...

 • Diaspora ftohet të investoj në Kosovë

  • October 18, 2018 15:00

  Rreth 300 biznese nga diaspora të vendeve të ndryshme të botës sot morën pjesë në hapjen e “Javës me bizneset e diasporës shqiptare”, aktivitet ky i cili organizohet nga Ministr...