• Parashikohen sanksione ndaj Arabisë Saudite

    • October 18, 2018 14:00

    Çmimet e naftës janë kthyer në territor negativ në orët e pasdites, pas një fillimi pozitiv, për shkak të tensioneve mbi vdekjen e gazetarit saudit, Jamal Khashoggi dhe çmimet p...

  • Deficiti tregtar në BE arrin në 8.4 miliardë euro

    • October 18, 2018 11:00

    Vlerësimi i parë për eksportet e mallrave me pjesën tjetër të botës në Eurozonë gjatë muajit gusht 2018 ishte 181.5 miliardë euro, një rritje prej 5.6 për qind krahasuar me gush...