• BQK dhe MPB me marrëveshje për sigurinë në banka

    • February 08, 2019 15:30

    Guvernatori i Bankës Qendrore të Republikës së Kosovës, Fehmi Mehmeti, ka nënshkruar marrëveshje të bashkëpunimit me ministrin e Punëve të Brendshme, Ekrem Mustafa, drejtorin e...