• Horoskopi për ditën e sotme

    • May 20, 2019 07:32

    Dashi Ndonjëherë nuk keni nevojë të njihni çdo hollësi të veçantë para se të përfshiheni në diçka të re. Shumë detaje mund t’ju ngatërrojnë, t’ju...

  • Njihuni me gruan “pelë”

    • May 18, 2019 11:32

    Një grua, të cilës i pëlqen të vrapoj dhe të kërcej, si një kalë, ka postuar një video, e cila është bërë virale në internet. Ayla Kirstine, nga Norvegj...