• Burri që ka miq ujqërit dhe drejton turmën

    • February 23, 2019 08:00

    Frank Andre Soma është një 43-vjecar që mban ujqër. Madje ai mundet edhe të drejtojë turmën. Bëhet fjalë për një udhërrëfyes miqësor në Parkun Natyror L...

  • Burri që ka miq ujqërit dhe drejton turmën

    • February 22, 2019 17:00

    Bëhet fjalë për një udhërrëfyes miqësor në Parkun Natyror Langedrag në fshatin me dëborë të Tunhovdit. Ai ka 21 vite që është një specialist grabitqarësh q...