• E fut tërë mollën në gojë dhe e ha përnjëherë

  • October 22, 2018 13:00

  Në vend që të hajë një hamburger të madh apo një pjatë me hot dog, Myles Scott nga Londra, i ka vënë vetes detyrë që të hajë një mollë të tërë, vetëm me një kafshatë. ...

 • Tortat më të shëmtuara të dasmave

  • October 22, 2018 12:32

  Është një nga pjesët më të pritura gjatë një dasme. Momenti ku del torta e çiftit. Sidomos ato pak çaste që dhëndëri dhe nusja presin tortën, id...

 • Shikoni çfarë i bën gruaja dashnores së burrit

  • October 22, 2018 11:00

  Ky është momenti tronditës kur një grua e nervozuar përballet me dashnoren e burrit të saj – duke e goditur atë nëntë herë në kokë. Ajo është hakmarrë ndaj dashnores s...