• Diplomon në moshën 84 vjeçare

  • December 17, 2018 11:00

  Gruaja amerikane Janet Feyn, pati një ëndërr dhe atë e realizoi në moshën 84 vjeçare, duke diplomuar në një nga universitetet e Teksasit në Dallas për Sociologji. Ajo u r...

 • Zbulohet në Kanada diamanti i verdhë 552 karat

  • December 17, 2018 09:00

  Një diamant i verdhë 552 karat është zbuluar. Ai konsiderohet diamanti më i madh i gjetur ndonjëherë në Amerikën e Veriut. Kompania minerare Dominion Diamond Mines tha në...

 • Në këtë burg njerëzit hyjnë vullnetarisht

  • December 17, 2018 07:31

  Disa koreanë, po e shfrytëzojnë këtë burg të improvizuar, që të qëndrojnë në qetësi të plotë, gjë që konsiderohet se u sjellë “lirinë e brendshme”. Të gjithë ata që du...