• Ndodh edhe kjo, martohet me jorganin (Foto)

    • January 24, 2019 18:00

    Një grua është duke planifikuar të martohet me jorganin e saj, për të cilin pretendon se kishte “marrëdhënien më intime dhe më ideale” që ndonjëherë ka pasur. Pascale Sel...

  • Këto gjëra nuk i dinim më parë për femrat

    • January 24, 2019 13:00

    Edhe pse kohët kanë evoluar, ka ende shumë sekrete rreth trupit të një femre. ‘Bright Side’ na sjellë disa fakte nxjerrë nga studimet e kohëve të fundit dhe disa prej tyre mund...