• Heshtje më e rëndë se plumbi

    • December 07, 2018 10:31

    (Mbi debatin e hapur për çmimin Kult për letërsinë 2018) Konkurset letrare janë të lashta sa vetë letërsia. Të parat konkurse datojnë gjatë festivaleve të organizuara kry...

  • Kambanat e një skandali

    • December 03, 2018 13:00

    Prej vitesh tashmë, të shndërruar, në jo pak raste, nga promovuese vlerash, prurjesh dhe arritjesh artistike, në një çështje “qokash”, në më-jep-të-jap-dhe-udha-e-mbarë, konkurs...