• Kadare përball sunduesve me një vepër brilante

    • November 26, 2018 10:31

    “Kur sunduesit grinden” apo misteri i një bashkëbisedimi telefonik Stalin- Pasternak është libri më i fundit i Ismail Kadaresë, publikuar për herë të parë në panairin e librit n...

  • Sonte në GKK hapet ekspozita “Nën Presion”

    • November 21, 2018 13:31

    Ekspozita vjen nga Gjergj Islami, Denada Veizaj, Gjergj Thomai dhe Enrico Fontanari të kuruar nga Eliza Hoxha dhe Ilir Gjinolli. Ceremonia e hapjes do të bëhet në Galerin...