• Pse kirurgët kanë uniformë të gjelbër?

    • May 23, 2019 20:00

    Uniformat e përdorura nga mjekët ishin të gjitha të bardha – ngjyra e pastërtisë. Pastaj në fillim të shekullit të 20-të, një mjek me influencë i ndrysh...

  • Gjërat që bëjnë femrat pas ndarjes

    • May 22, 2019 22:32

    Nuk jeni më bashkë dhe normalisht që nuk e keni të lehtë, por duhet të keni në kontroll jetën tuaj. Dhe këto veprime nuk duhet t’i bëni më: