• Zbulonise ku jeton bleta më e madhe në botë!

  • February 21, 2019 21:00

  Bleta më e madhe në botë është zbuluar përsëri, pas disa dekadash që mendonin se kishte humbur. Bleta gjigante, e cila është sa gishti i një të rrituri...

 • Këto janë 12 urat më të mira në botë !

  • February 21, 2019 21:00

  Njerëzit mund të kalojnë urën çdo ditë për të shkuar në punë. Disa ura mund të jenë të mërzitshme për t’u kaluar dhe disa të tjera të mrekullueshme....

 • Fatkeqësitë natyrore në tre minuta

  • February 21, 2019 20:00

  Në më pak se tre minuta, do të mund të shihni fatkeqësitë më të mëdha natyrore që kanë ndodhur në botë. Kuptohet, seleksionimi është bërë për kohëra dhe vende të ndryshm...

 • 10 mutacionet shokuese tek kafshët !

  • February 21, 2019 19:00

  Bota është shumë e çuditshme. Ka gjëra që sytë dhe mendja jonë nuk është mësuar të përballet, dhe në momentin e përballjes, përjeton shok. Të ti...