• Këto fotografi do të ju nxerrin lotët

    • October 20, 2018 14:32

    Jo rrallë herë ankohemi se jeta jonë është e vështirë dhe shpesh jemi të pakënaqur me punën dhe profesionin tonë, por kjo nuk është e drejtë. Shpesh pas...

  • Disa fakte interesante për aromat !

    • October 20, 2018 14:32

    Aroma e shujtës së mëngjesit është aroma më e parapëlqyer për një mashkull ndërsa për femrat aroma e një bebeje, sipas një studimi. Ndërsa një tjetër st...