• Kur veshi rritet në krahun e pacientit

  • February 10, 2019 12:32

  Mjekët e një spitali në Kinë kanë mundur që të rrisin një vesh në krahun e një mashkulli që e humbi veshin në një aksident automobilistik. Si pjesë e k...

 • 17 rrënimet më precize me eksplozivë !

  • February 10, 2019 12:32

  Rrënimet më precize të ndërtesave nëpërmjet eksplozivëve që janë realizuar gjatë vitit 2016, në gjithë botën, mund t’i shihni përmes kësaj videoje. Vend...

 • 9 muajt e shtatzënisë në 4 minuta !

  • February 10, 2019 12:00

  Kjo video 4 minutëshe tregon se si vjen një fëmijë në këtë botë. Videoja ofron një pamje tre dimensionale se si embrioni futet në mitrën e nënës dhe nga...