• Serbia vazhdon të lobojë kundër Kosovës

  • May 24, 2019 13:32

  Ministri i Punëve të Jashtme i Serbisë, Ivica Daçiq tha se puna e tij është që të sigurojë, që asnjë vend tjetër të mos e njohë pavarësinë e Kosovës. “D...

 • Prokuroria Speciale jep detaje

  • May 24, 2019 12:32

  Zëdhnësi i Prokurorisë Speciale, Ekrem Lutfiu ka bërë të ditur para mediave se në Këshillin Gjyqësor dhe Prokurorinë Speciale kanë marrë një telefonatë kërcënuese, e menjëherë...

 • Jepen detaje për dyshimet për bombë

  • May 24, 2019 12:00

  Zëdhnësi i Prokurorisë Speciale, Ekrem Lutfiu ka bërë të ditur para mediave se në Këshillin Gjyqësor dhe Prokurorinë Speciale kanë marrë një telefonatë kërcënuese, e me...

 • Fletarrest ndërkombëtar për bosët e veriut

  • May 24, 2019 12:00

  Me kërkesë të Gjykatës kompetente, në Ministrinë e Drejtësisë është dorëzuar urdhëresa për lëshimin e fletarrestit ndërkombëtar për tre persona, ndërsa këto fletarreste kanë ar...