• Fatime Fetai: Jankulloksa të mos e lëshojë Shkupin

  • October 08, 2018 12:00

  Pas shqiptimit të aktgjykimit për lëndën “Tanku” kundër Gordana Jankulloskës, e cila u dënua ma gjashtë vite burg, prokurorja speciale Fatime Fetai kërkoi nga Jankulloska të mos...

 • Civilizimet, nga Aleksandri te Renesansa

  • October 08, 2018 12:00

  Ngritja e Aleksandrit në madhështi nuk ishte vetëm për shkakun se ai arriti ta vinte nën sundim Lindjen deri në Indi. Ai u bë i madh më shumë për shkak të faktit se si sillej me...

 • Vuçiq kërkon vazhdimin e bisedimeve me Kosovën

  • October 08, 2018 12:00

  Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq ka kërkuar vazhdimin e bisedimeve me Kosovën. Ai beson se kështu mund të vazhdohet me qëllimin e ruajtjes së paqes dhe stabilitetit...

 • Arrestohet një polic, u kap me kokainë

  • October 08, 2018 12:00

  Inspektoriati Policor i Kosovës ka pranuar disa informacione lidhur me dyshimet e kryerjes së veprës penale ”Blerje, posedim, shpërndarje dhe shitje e substancave narkotike”, ng...

 • Stoltenberg: NATO nuk ka plan B për Maqedoninë

  • October 08, 2018 11:30

  Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg sot porositi se nuk ka plan B për Maqedoninë, pasi sipas tij, vendi tani ka mundësinë e cila ndodh njëherë në jetë dhe se mund...