• Osmani: Viti 2019 është vit i korrjes së sukseseve

  • January 05, 2019 17:00

  Në një intervistë për Alsat, zëvendës-kryeministri për Çështje Evropiane, Bujar Osmani tha se “viti 2019 do të jetë vit i sukseseve ku do t’i korrim të mirat që i mbollëm vitin...

 • Viti i mbrapsht i (ç)njohjeve për Kosovën

  • January 05, 2019 17:00

  Viti 2018 është një nga vitet kur Kosova nuk ka arritur të fuqizojë subjektivitetin ndërkombëtar përmes njohjeve të shumta dhe ashtu sikurse edhe në vitin 2017, Kosova ka arritu...

 • 2018-a, vit i mbrapsht për Kosovën

  • January 05, 2019 16:31

  Për më tepër, sipas tyre, Kosova është ballafaquar me dilemën nëse disa nga vendet që e kanë njohur pavarësinë e saj, i kanë tërhequr ato njohje. Zyrtarët e Qeverisë së S...