• Serwer thotë se Serbia ka hequr dorë nga Kosova

  • December 18, 2018 20:31

  Serwer vlerëson se të gjitha shtetet e dala nga shpërbërja e ish-Jugosllavisë, duke përfshirë edhe Shqipërinë, kanë bërë progres të mirë në rrugën drejt anëtarësimit në Bashkimi...

 • Xhaferi takohet me Sullivan

  • December 18, 2018 20:30

  Sot, kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë, Talat Xhaferi realizoi takim me John Sullivan, zv. Sekretarin Shtetëror të SHBA-ve, njofton Telegrafi Maqedoni. Në t...

 • Serwer: Serbia ka hequr dorë nga Kosova

  • December 18, 2018 20:30

  Analisti amerikan dhe njohësi i çështjeve të Ballkanit, Daniel Serwer, duke komentuar zhvillimet aktuale dhe sfidat e fundit me të cilat përballen vendet e Evropës, siç është kr...