• Gent dhe Ardian Bujupi vijnë me duet

    • October 08, 2018 09:00

    Këngëtarët Gent dhe Ardian Bujupi e kanë paralajmëruar bashkëpunimin e tyre të ri. Kënga mban titullin “Kalle” dhe do të publikohet me videoklip. Përmes rrjeteve...