• Ky është fustani më i zhveshur i Kim Kardashian

    • December 18, 2018 18:00

    Ju mund të keni parë shumë nga ajo, mirëpo fustani nga Jean Paul Gaultier është përtej çdo imagjinate. Kim në fakt është zhveshur me “mjeshtëri” dhe nuk duket vulgare....