• Pas këngës së re, Dafina vjen në poza sensuale

  • October 22, 2018 16:00

  Dafina Zeqiri e ka publikuar një set fotografik, në të cilin ka ardhur në poza mjaft sensuale. Këngëtarja ka pozuar me të brendshme duke vënë në plan të parë figurën trup...

 • “Xing batutash” mes B.E Coffee dhe Portokallisë

  • October 22, 2018 15:31

  Aktualiteti i ditës i sjellë me humor është një tjetër pikë e fortë e tyre pasi me anë të sarkazmës mundohen të godasin fenomenet që ndodhin në përditshmërinë tonë. Por ndonjëhe...

 • Artistët e njohur që kanë kryer fakultete

  • October 22, 2018 15:00

  Këngëtarët e suksesshëm që kanë përfunduar studimet në fusha të tjera. Estrada jonë është e mbushur me këngëtarë të mrekullueshëm të cilët e kanë dëshmu...