• R. Kelly akuzohet për abuzim seksual

    • February 23, 2019 10:00

    R. Kelly tashmë ka një aktakuzë të ngritur kundër tij për 10 raste të abuzimit seksual. Prokurorët e Illinoisit kanë akuzuar këngëtarin pas fillimit të hetimeve ndaj tij...

  • Meda i lumtur shfaqet përkrah Granit Xhakës

    • February 23, 2019 09:32

    Meda është një nga këngëtarët më të dashur për publikun. Ai deri më tani ka sjell një numër të madh të projekteve por nuk i lë anash as mbrëmjet dhe kon...