• Noizy i përgjigjet publikisht Dafinës

    • October 22, 2018 11:00

    Dafina Zeqiri dhe Noizy dje kanë publikuar bashkëpunimin e parë. Dafina Zeqiri dhe Noizy dje lansuan këngën “A don Love?”, të cilës ia shoqëruan edhe vi...

  • Artistët e njohur që kanë kryer fakultete

    • October 22, 2018 10:31

    Estrada jonë është e mbushur me këngëtarë të mrekullueshëm të cilët e kanë dëshmuar se janë të lindur për skenën.  Janë të shumtë artistët e skenës shqiptare që kanë vend...