• Alkooli dhe cigarja më të këqija se droga

  • November 18, 2018 22:00

  Një studim britanik tregon se konsumimi i alkoolit dhe cigareve përbën rrezikun më të lartë për shëndetin e njeriut – madje edhe nga narkotikët. Deri më sot, është konsid...

 • Bëni kujdes: Jargët sinjalizojnë sëmundje!

  • November 18, 2018 12:00

  Ndodh shpesh herë që të ndjehemi se po lagemi me pështymën që del nga goja gjatë gjumit dhe në mëngjes zgjohemi me jastëkun e lagur. Ky është një proçes që ndodh në çdo moshë dh...

 • Trupi dërgon sinjale kur është plot helme

  • November 17, 2018 09:00

  NË ORGANIZËM çdo ditë fusim një grumbull të materieve të dëmshme, toksine, të cilat i marrim me frymëmarrje nga ajri i ndotur, cigaret apo i fusin me ushqim të cilat përmbajnë p...