• Pse harrohen ëndrrat pas zgjimit?

  • March 03, 2019 19:00

  Shpesh e dimë që kemi ëndërruar, pa e ditur se çfarë; fakti që ëndrrat mund të harrohen është kaq i njohur për ne, saqë nuk shohim kurrfarë absurditeti në mundësinë që natën të...

 • Pse harrohen ëndrrat pas zgjimit?

  • March 03, 2019 12:00

  Është proverbial fakti që ëndrrat në mëngjes avullojnë. Natyrisht, ato mund të kujtohen; sepse ëndrrat i njohim nga kujtimi që na mbetet prej tyre pas zgjimit Por shpesh...

 • Kur është koha e duhur për të ngrënë darkë

  • March 02, 2019 19:31

  Kur është koha e duhur? Gjëja kryesore që duhet të dini? Më mirë të mos shkoni menjëherë në shtrat pas ngrënies së darkës. Darka duhet konsumuar të paktën dy orë para...

 • Cilat janë burimet më të shëndetshme yndyrore

  • March 02, 2019 19:00

  Nuk është e mjaftueshme vetëm të nxirrni yndyrat e këqija, por edhe t’i fusni në organizëm ato më të rëndësishmet Thartirat esenciale yndyrore zvogëlojnë rrezikun nga koa...

 • Pesë këshilla për boksierët fillestarë

  • March 02, 2019 13:31

  Gjeje qëndrimin e duhur Nëse je djathtak, këmba dhe krahu i majtë duhet të qëndrojnë më përpara dhe anasjelltas. Gjeje baraspeshën për të lëvizur përpara dhe prapa si...