• A e dini pse kemi qime në të pasme?

  • October 10, 2018 09:31

  Mbase keni qime të shndritshme, “të padukshme”, të cilat mbulojnë prapanicat tuaja, por edhe mbase jeni “të mallkuar” me qime në formë kaçurrelash përreth anusit. Cilido...

 • Noti e lehtëson depresionin dhe ankthin

  • October 10, 2018 09:30

  Sipas një anketimi nga ‘You Gov’, thuhet se dy-tri sesione në javë not mund t’i lehtësojnë simptomat e depresionit dhe ankthit. Për këtë studim janë anketuar 4 mijë brita...

 • Përse meshkujt u frikësohen gejëve?

  • October 10, 2018 00:00

  Shumicës së meshkujve, nëse jo të gjithëve, së paku u është pak jo e këndshme kur janë në shoqëri të gejëve. Nga bisedat me meshkujt, arrihet në përfundim që frika e tyre...

 • Pesë arsye pse njerëzve u ndryshon ngjyra e syve!

  • October 09, 2018 15:30

  Edhe nëse ke fatin të kesh sytë me ngjyrën më të veçantë në botë, të gjithëve na ka shkuar mendja se si do dukeshim nëse do të kishim një ngjyrë tjetër. Shumë pak prej ne...