• Kafja e gjelbër e mban diabetin nën kontroll

  • February 21, 2019 21:30

  Pija gjithnjë e më e popullarizuar, kafja e gjelbër, mund t'ju ndihmojë të shkrini kilogramët e tepërt, por është e dobishme edhe për mbajtjen e diabetit nën kontroll. S...

 • Zverdhja e syve, shenjë e kancerit të mushkërive

  • February 21, 2019 11:00

  Kanceri në mushkëri është ndër llojet më serioze të kancerit, pasi që zakonisht zbulohet vetëm pasi të jetë shpërndarë në organe tjera të trupit. Ndonëse ka shumë simptom...

 • Luftoni celulitin me disa rregulla të thjeshta

  • February 21, 2019 00:00

  Në mënyrë që ta luftoni celulitin ndiqni disa rregulla të thjeshta në përditshmëri. Konsumoni sa më shumë perime të jetë e mundur: përmbajnë më pak kalori dhe nxisin a...