• Katër mënyra për ta luftuar stresin

  • October 23, 2018 13:00

  Qoftë nga stili dinamik i jetesës, nga obligimet e ndryshme apo çfarëdo arsye që të kenë, shumica e njerëzve nuk mund ta shmangin stresin kohëve të sotme, transmeton Telegrafi.

 • Këshilla se si të jetoni më të lumtur

  • October 23, 2018 10:00

  Andaj, më poshtë mund të shihni disa këshilla për një jetë  më të lumtur: Jeta është e shkurtër dhe nuk duhet të shqetësoheni për gjëra të kota, andaj lejojeni...

 • Katër mënyra për ta luftuar stresin

  • October 23, 2018 09:30

  Për shumicën e njerëzve, stresi është bërë pjesë e përditshmërisë së tyre. Qoftë nga stili dinamik i jetesës, nga obligimet e ndryshme apo çfarëdo arsye që të kenë, shumi...

 • Pse pasiviteti është më i dëmshëm se duhanpirja

  • October 22, 2018 21:30

  Tashmë është e ditur se jeta pasive është e dëmshme, por a jua merrte mendja se qëndrimi me orë të tëra pa lëvizur është më i rrezikshëm se duhanpirja? Sipas një studimi...

 • Kafeja e dytë nuk ndikon në tension

  • October 22, 2018 17:30

  Jeni duke debatuar për filxhanin e dytë të kafesë? Ose ndoshta të tretin? Tani shkencëtarët thonë që mund t’i pini me një ndërgjegje më të lehtësuar. Një studim në Shtete...

 • Janë identifikuar gjene të reja të autizmit

  • October 22, 2018 14:30

  Zbuluesit kanë gjetur gjene që lidhen me aftësitë e kufizuara intelektuale dhe autizmin për lidhjet vetëm me autizmin. Edhe 34 gjene janë të lidhura me autizmin, sipas nj...