• Si ndikon martesa në shëndet

    • December 11, 2018 16:30

    Shumica e njerëzve e kanë ëndërr të martohen me një person që e dashurojnë dhe ta kenë një dasmë e shtëpi të veçantë. Ndonëse kjo mund të duket si përrallë e cila tingëll...