• Mënyra efektive për të ulur temperaturën

    • October 19, 2018 09:00

    Në atë moment paniku, ju mendoni vetëm për të “shpëtuar” fëmijën tuaj. Disa studime konfirmojnë se në qoftë se fëmija juaj është sëmurë me ethe e temperaturë nuk ka asgjë serioz...

  • Pse disa njerëz i kanë shumë të dukshme venat?

    • October 19, 2018 06:31

    Normalisht, ne nuk mendojmë për venat tona aq shumë derisa t’i shohim ato kur na dalin në lëkurë. Nëse venat tuaja bëhen të dukshme dhe nuk mund të kuptoni se pse ka ndodhur kjo...