• Studimi i ri, kanabisi ngadalëson plakjen e trurit

  • October 18, 2018 16:30

  Kanabisi, deri më tani një drogë me nam të keq, mund të kthehet në një bimë mjekësore të shumanshme. Si mjet kundër dhimbjeve kanabisi ndërkohë është pranuar. Me gjasë kjo bimë...

 • Përse disa njerëzve ju shfaqen venat në lëkurë?

  • October 18, 2018 14:30

  Venat tona e përfaqësojnë një sistem të mençur të valvolave njëdrejtimëshe të cilat performojnë funksionin e rëndësishëm të bartjes së gjakut me oksigjen nga pjesa e pasme e tru...

 • Pesë mënyrat për ta shmangur ftohjen dhe gripin

  • October 18, 2018 12:00

  Stina e dimrit po afrohet, e me këtë kuptojmë se po afrohet edhe sezoni i ftohjeve dhe gripave. Por, padyshim se njerëzit nuk janë adhurues të sëmundjeve, e gjëja më e mi...

 • Përse përgjumemi pas ngrënies

  • October 18, 2018 09:00

  A ju ka ndodhur që të ndiheni të lodhur pas racionit? Ja për ç’arsye ndodh kështu. Shkencëtarët e Institutit hulumtues “Scripps” në SHBA kanë krijuar sistemin me cilin mu...