• Mosha e pubertetit të djemve varet nga nëna

    • October 17, 2018 16:30

    Bazuar në një studim të publikuar nga “Human Reproducion”, puberteti i djemve varet nga nënat. Në studim u shqyrtuan gati 16 mijë gra dhe fëmijë në Danimarkë. Mos...