• Si ta nxirrni nga syri i bebes trupin e huaj?

    • January 09, 2019 19:30

    Lexoni se si duhet të veproni kur bebes tuaj i hyn diçka në sy Edhe një “torturë” për beben. Megjithatë, nuk është fjala për një problem të madh, transmeton Telegrafi.

  • Lëndimi i pulpës së pasme dhe si ta shmangim atë

    • January 09, 2019 19:00

    Ushtrimi i ngritjes “glute-ham” mund të jetë mënyra më e mirë që të shmanget lëndimi i pulpës së pasme të kërdhokullës. Shkencëtarët norvegjezë kanë zbuluar që kur ky ush...